Rentoutuminen – elimistön oma voimaruiske ja stressin katkaisija

Rentoutuminen on elimistön oma voimaruiske jaksamiseen ja hyvään oloon. Sen avulla purkautuu pois paljon turhaa painolastia ja stressiä. Rentoutuminen ei vaadi muuta kuin luvan omalta itseltä mukavaan oleiluun ja akkujen täydentämiseen. Parhaimmillaan se moninkertaistaa omat voimavarat ja deletoi tehokkaasti “en taida jaksaa” tai “ehkä ensi viikolla” -ajatukset.

Rentoutuminen
  • pienentää lihasjännitystä
  • tasapainottaa ruoansulatusta
  • pienentää stressihormonien määrää
  • tasapainottaa immunologista järjestelmää ja ehkäisee sairastumista
  • virkistää ja aktivoi kehoa ja mieltä tehokkaasti
  • antaa voimavaroja ja parantaa yöunta

Säännöllinen rentoutuminen ei johdattele stressin tielle, vaan opastaa onnistumisen ja innostumisen polulle. Silloin on helpompi tunnistaa itselle tärkeitä asioita ja kokea elämä avoimin mielin ja kaikilla aisteilla.