Anna itsellesi lupa nauttia joulusta

lepo_rentoutus_joulukuu

Jouluvalmistelut täyttyvät siivoamisesta, leipomisesta, koristelusta ja muusta tohinasta. Kaikkien valmistelujen lomassa unohtuu helposti kiireettömästä olosta nauttiminen. Odotukset kampittavat voimat ja liika suorittaminen väsyttää.

Mitä, jos tänä jouluna päästäisit itsesi hieman helpommalla? Joulunaikaan osuu tänä vuonna monelle vain yksi ylimääräinen vapapäivä. Anna itsellesi ja muille lupa nauttia joulusta haluamallaan tavalla. Rentoutuminen, palautuminen ja mukava tekeminen ovat joulussa tärkeitä. Joku nauttii hyvästä kirjasta ja musiikista, toinen hetkistä ystävien kanssa ja kolmas lumipeuhailusta yhdessä lasten kanssa. Tunnelmallinen, lumiasuun ja kynttilöihin verhoutunut metsäkirkko on monelle perinne ja joulutohinan katkaisija.

Mistä sinä nautit ja minkä parissa parhaiten rentoudut?