Kinkunsulatustreeniä ja jouluherkkujen kaloreiden kadotusta

liikunta_joulukuuJouluherkuttelun lomassa kannattaa irrottaa itsensä sohvalta ja nauttia raikkaasta talvisäästä ulkosalla. Lumityöt kuluttavat tehokkaasti ylimääräisiä kaloreita. Tartu tomerasti lumilapioon, niin saat hyvän treenin käsille ja keskivartalolle.

Reipas ulkoilulenkki talvisessa luonnossa saa mielen virkeäksi, puhumattakaan lumileikeistä ja talvipeuhailusta lasten kanssa. Pulkkamäessä alas viilettäminen ja mäen päälle kiipeäminen useamman kerran on tehokasta treeniä jaloille ja positiivista maustetta mielelle.

Unohda kiire ja suorittaminen. Liikunta poistaa tehokkaasti jännitteitä ja tuo hyvän olon. Katsele ympärillesi ja nauti luonnon tarjoamista elämyksistä. Tartu hetkeen, huomaa talven kauneus ja innostu vaikka lumienkeleiden teosta.