Toivota tervetulleeksi hyvä olo koko vuodeksi

hyva_elama_01_2014Juhlapyhät herkutteluineen ja makoiluineen ovat mukavia, mutta seurauksena on usein väsähtänyt ja ähkyinen olo. Uuden kalenterivuoden alku on hyvä hetki aloittaa oman hyvinvoinnin kohentaminen. Lupaa itsellesi tästä vuodesta elämäntapojen remonttivuosi, joka tuo mukanaan virkeyttä, uutta motivaatiota painonhallintaan ja monipuolisesti hyvää oloa.

Oma tavoite tarvitaan

Kukapa meistä ei haluaisi voida hyvin joka ikinen päivä? Painonhallinta on tärkeä osa terveyttä ja vaikuttaa moneen asiaan elämässä. Toisinaan on hyvä pysähtyä hetkeksi pohtimaan, mitkä tavoitteet ovat itselle tärkeitä ja tukeeko nykyinen elämäntilanne niiden toteuttamista? Kaikkea ei kannata suunnitella muuttavansa kerralla. Pienet päätökset ja itselle sopivassa tahdissa toteutetut muutokset kantavat kauas. Repsahduksetkin kuuluvat aina asiaan, mutta niiden suhteen kannattaa olla itselleen lempeä. Pienistäkin muutoksista syntyy paljon energiaa, joka tsemppaa huomaamatta eteenpäin. Kun uskot itseesi, onnistuminen alkaa vetää sinua magneetin tavoin kohti tavoitettasi. Älä ota itseäsi liian vakavasti.