• Asiantunteva, asiakkaitaan arvostava ja kannustava valmentaja
  • Perustaa toimintansa tutkittuun tietoon vaikuttavasta elintapaohjauksesta
  • Ei lupaa nopeaa ja vaivatonta laihtumista vaan korostaa pitkäjänteisen sitoutumisen ja elintapamuutosten tärkeyttä
  • Auttaa omaksumaan pysyviä tapoja painonhallintaan
  • Hyödyntää omaa persoonaansa ohjaustyössään

Mitä Verkkopuntari-ohjaaminen on?


Terveydenhuollon ammattilainen, liity mukaan yli 500 ympäri Suomen koulutetun Verkkopuntari-ohjaajan iloiseen joukkoon! Ohjauksessa painottuvat ratkaisukeskeiset ja osallistujia motivoivat menetelmät. Ohjaajakoulutus on kestoltaan yhden päivän mittainen.

Koulutukseen voi ilmoittautua yhteensä 15 osallistujaa. On suositeltavaa, että osallistut koulutukseen työparisi tai moniammatillisen tiimisi kanssa, jolloin voitte yhdistää voimanne ja tarvittaessa myös jakaa vastuuta toiminnasta useamman henkilön kesken. Voit osallistua koulutukseen toki yksinkin.

Koulutuksessa tutustut Verkkopuntari-ohjelmaan ja opettelet sen peruskäytön. Saat tietoa, miten käynnistät Verkkopuntari-kurssin sekä tukea verkko-ohjaajana toimimiseen. Saat moniammatillisesti laaditun, valmiin ohjausmateriaalin käyttöösi.

Verkkopuntarista on kehitetty versiot painonhallintaan, sepelvaltimotautikuntoutujille sekä uusimpana myös raskausajan elintapaohjaukseen. Raskaana oleville suunnattua Verkkopuntaria on aloitettu pilotoimaan vuonna 2018 Satakunnan sairaanhoitopiirissä. Lisäksi ruotsinkielisille on kehitetty Webbwågen.

Muista tulevista koulutuksista voit tiedustella Verkkopuntari-tiimiltä toimisto.satakunta@sydan.fi tai puhelimitse 050 342 8945Tästä näet kartan koulutetuista ohjaajista.

Liity sähköpostilistalle ja saat tietoa ja uutisia suoraan sähköpostiisi. Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja liity.